Huwelik

 • Die nuwe jaar is al mooi aan die gang. As gesin is ons opgewonde om 2017 aan te pak met 'n gesonde lyf en ʼn positiewe uitkyk op die lewe.

  lyn_3.png
 • Met armpies gevou, lippies styf toegeknyp kyk hy jou stip aan. Hy hou nie van aartappel nie, sit nie sy lippe aan pampoen nie en vleis is net eenvoudig sies. Wie het nog nie ʼn kind of grootmens met giere en grille beleef nie?

  lyn_3.png
 • Daar is niks wat jou huwelik kan beproef soos ‘n kamp naweek met twee kleuters terwyl die son in sy volle glorie, met ‘n skitterende 30 grade skyn nie. Daardie klein jakkalsies begin mos so kou aan jou binneste met sulke klein porsies irritasie en word dan afgesluk met ‘n hele dosis ongeduld.

  lyn_3.png
 • Die reuk van Kersfees is die reuk van my kinderjare. Al die lekkerbek-geure, die warmte en opgewondenheid wat so eie aan Kersfees is, het weke voor Kersdag al in my ouma Lenie se huis gehang. Almal was welkom.

  lyn_3.png
 • Asof 2016 nie genoeg vuishoue ingekry het nie word my kragte vir oulaas beproef! Dit het alles begin nadat ek en my seuntjie met ‘n sug van verligting by die motor kom na ons Kersfees inkopies.

  lyn_3.png
 • In ons eie omstandighede het daar die afgelope jaar veranderinge gekom. Met elke verandering is daar ook nuwe aanpassings wat noodgedwonge gedoen moet word.

  lyn_3.png
 • As die lewe werklik ‘n lied is, hoekom sing die samelewing so vals? Ons is vir sommiges te veel, te hard, te sag, te dit en te dat. Maar ek glo jy’s altyd perfek vir die mense wat jou nodig het.  Ook in ons huwelik moet ons  dikwels  vir die ander een GEE al voel dit onverdiend.

  lyn_3.png
 • 'n Vroegoggend wandeling in Gisborne New Zealand saam met my drie kleinkinders was elke oggend vir my die toegang tot ‘n ander wêreld.

  lyn_3.png
 • Maar kom ek begin by die begin. Na lank se gesmeek stem my man in om kamp op die proef te stel; ʼn groot stap vir ʼn man wat net huur-huis-see-vakansies gewoond is. Ek is kinderlik opgewonde, want kamp is in my bloed.

  lyn_3.png
 • Ek het al vele kere gewonder wat is kameraadskap? Is dit die soldaat wat onder vuur sy gewonde makker na veiligheid dra? Wat sy eie lewe op die spel plaas?

  lyn_3.png

Pages