Geroosterde kaalperskes met heuning en amandels

0
27
geroosterde_perske.jpg

Genoeg vir 4 | Tyd: 25 min

Genoeg vir 4 | Tyd: 25 min

BESTANDDELE

• 60 ml heuning
• knippie fyn kaneel
• 6 kaalperskes, middeldeur gesny
• 20 ml water
• 60 ml geroosterde amandelvlokkies
Kardemomroom
• 125 ml room
• 10 ml strooisuiker
• knippie fyn kardemom
• paar druppels vanieljegeursel

METODE

1 Smelt die heuning en kaneel saam en smeer dit mildelik oor die perskehelftes.
2 Verhit ’n riffel- of braaipan en braai die perskehelftes, met die gesnyde kant na onder, vir 2 tot
3 minute. Voeg die oorblywende heuningmengsel en water by en braai vir nog een minuut.
3 Laat 3 perskehelftes per persoon toe en rangskik dit op ’n bord.
4 Gooi die oorblywende vloeistof in die pan oor die vrugte en sprinkel die amandels bo-oor.
5 Sit voor met ’n skep kardemomroom.
Vir die kardemomroom
6 Klits die room tot ferm en vou die strooisuiker, kardemom en vanieljegeursel in.

 

DEEL
Vorige artikelAs ‘n huis verdeeld is…
Volgende artikelWerk v. plesier: Hoe kry ek balans?
This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.