Murgpampoentjiesop

0
31
murgpampoen_sop.jpg

Genoeg vir 6 | Tyd: 30 minute

Genoeg vir 6 | Tyd: 30 minute

BESTANDDELE

• 30 ml olyfolie
• 1 ui, baie fyn gekap
• 1 knoffelhuisie, fyngedruk
• 1 kg murgpampoentjies, opgesny
• 500 ml groenteaftreksel
• 500 ml hoenderaftreksel
• 30 ml vars dille, gekap
• 250 ml room
• 30 ml sjerrie
• growwe sout en varsgemaalde swartpeper
• vars suurlemoensap na smaak
• vars dille vir garnering

METODE

1 Verhit die olyfolie in ’n kastrol en braai die ui en knoffel vir ongeveer 5 minute daarin.
2 Voeg die murgpampoentjies en groente- en hoenderaftreksel by en bring tot kookpunt. Verlaag die hitte.
3 Kook vir 15 minute met die deksel op oor matige hitte tot die murgpampoentjies sag is.
4 Voeg die dille by en puree tot egalig in tekstuur.
5 Voeg room, sjerrie, sout en peper by en meng goed.
6 Skep in bakkies, drup ’n paar druppels suurlemoensap oor en garneer met vars dille.

 

DEEL
Vorige artikelAs ‘n huis verdeeld is…
Volgende artikelWerk v. plesier: Hoe kry ek balans?
This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.