Hoe ek my hare blond en blink hou

0
913
nadia_valvekens.jpg

Nadia Valvekens van die sepie Binnelanders, vertel hoe jy, soos sy, jou blonde hare in topkondisie kan kry.

Of jy ’n natuurlike blondine is en of jou blondheid uit ’n bottel kom, ligte hare is fyner en droër en breek makliker, veral as jy jou hare gereeld laat bleik en stileer.

Die regte behandeling hou jou hare gesond

“Op die stel van Binnelanders kry my hare elke dag waks in om dit glans te gee en die styl te laat hou. Ek moet dit elke dag uitwas, anders sal dit my hare swaar en vaal maak. “Die hittestilering maak dit verder noodsaaklik om my hare goed te bevog. Requel Bouredji is die haarstilis op stel wat my hare knip, kleur en stileer. Sy gebruik elke ses weke Joico se intensief bevogtigende K-Pak behandeling op my hare. Dis nie goedkoop nie, maar ek kan regtig die verskil sien.”

Pasop dat jou blonde hare nie onnatuurlik lyk nie

“As jy rook of jy in ’n omgewing is waar daar gerook word, sal jou hare ’n gelerige skynsel kry. Kraanwater wat baie metale bevat, kan ook jou hare geel laat lyk. Die oplossing is ’n kleurneutraliserende sjampoe of opknapper. Dit bevat violetpigmente, wat geel teenwerk.
“Ek het dit al self nodig gehad. Net ’n klein bietjie het die probleem opgelos. Te veel daarvan kan jou hare grys in plaas van platinum laat uitkom. Moet dit dus nie te lank aanhou nie.”

Bly so na as moontlik aan jou natuurlike haarkleur

“Ek is ’n voorstander van die natuurlike voorkoms en hou my hare so na as moontlik aan my eie goue kleur. Sodoende weet ek dat my hare my velkleur vlei.
“As jy nie blond gebore is nie maar daaraan dink om jou hare ligter te maak, moet jy besef dat blonde hare ’n gat in jou beursie gaan maak. Om donker wortels te verbloem vereis ’n maandelikse besoek aan die haarsalon. So, in plaas van om Donatella Versace-blond te raak, kies ’n skakering wat lyk of dit songebleik is. Ligter en donkerblonde strepe is meer oortuigend en die donker haarwortels minder opvallend as jou hare begin uitgroei.
“Onthou ook dat blondines maklik uitgewas kan lyk in ligte kleure. My vel het ’n geel ondertoon, wat beteken dat dit lyk of ek geelsug het as ek geel dra. Ek moet gewoonlik blou of ’n ander kleur daarby dra sodat dit goed kan lyk. Ek hou van wit en het nou wit gedra vir Pippa se huidige storielyn, maar jy moet dan kompenseer met swaarder grimering. Maak jou oë of mond die fokus as jy nie bleek wil lyk nie.”

joico.jpg“Ek gebruik Joico-haarsorg, wat die haarstilis by Binnelanders aanbeveel het. Dit werk soos ’n droom!”

Joico K-Pak Color Therapy sjampoe (R240) en opknapper (R245), beide beskikbaar by uitgesoekte salonne.