Klassieke sjokoladesous met roomys

0
464
sjokolade_sous.jpg

Genoeg vir 4-6
Tyd: 10 min

BESTANDDELE

  • 200 g donker sjokolade
  • 250 ml room
  • 5 ml vanieljegeursel
  • 15 ml bruinsuiker
  • 20 g botter
     

METODE

  1. Meng al die bestanddele saam en verhit in ’n klein kastrol oor matige hitte.
  2. Roer aanhoudend totdat al die bestanddele gesmelt en gemeng is.
  3. Giet die sous in ’n sousbeker en bedien met regte vanieljeroomys.
  4. Vir variasie op die sous, voeg geroosterde, gekapte pekanneute of 5 ml lemoenskil en 30 ml lemoensap by.

 

DEEL
Vorige artikelNuutgemaak!
Volgende artikelWAT is gebed?
Voelgoed
Geniet 'n eersteklas- aanlyn wêreld met dieselfde warm gevoel van 'n lekkerlees tydskrif.