Rooibos-en-peer-hawermout

Rooibos-en-peer-hawermout  

10 min. + gaarmaak: 15 min.

2 mense

1 k rooibostee  

1 k onversoete amandelmelk  

1 k gerolde hawermout  

½ t sout  

½ t kaneel  

1 t amandelneutbotter, hoogvol  

1 e vanieljegeursel  

1 e karamelgeursel  

1 e rou heuning  

1 blikkie ingelegde pere, gedreineer 

  1. Plaas die teesakkie in ’n koppie warm water; laat afkoel.  
  1. Gebruik ’n medium kastrol, voorberei met kleefsproei.  
  1. Verhit die amandelmelk oor matige hitte tot ongeveer dieselfde temperatuur as die rooibostee. Voeg die tee en die hawermout by die melk terwyl dit heeltyd geroer word.  
  1. Voeg dan die sout, kaneel, amandelneutbotter, geursels en heuning by.  
  1. Roer goed en voeg die pere by. Roer gereeld om te verhoed dat dit brand.  

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

Méér artikels

5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...

Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

Scroll to Top