Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning
1 t olyfolie
5-6 hoenderdye
2 e rou heuning
1 t woestyn- of pienk sout
1 t paprika, opgehoop
2 g droë origanum
2 t vars knoffel
vars origanum vir garnering
- Berei ’n pan voor met olyfolie en braai die hoenderdye tot bruin.
- Voeg die rou heuning, sout, paprika, droë origanum en vars knoffel by.
- Braai die hoender vir nog 5 minute of totdat die heuning en kruie ’n dik sous gevorm het.
- Garneer met vars origanum en bedien met bykos soos verkies.
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Die grootste geskenk wat ek deur Francois se dood gekry het, is die bevestiging van God se bestaan. Die tekens was duidelik. Bly glo in ...
Voel jy jy kan net nie meer byhou nie, omdat jy te besig is? Ongelukkig? Dit is belangrik dat ons positief moet wees ten spyte ...