Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning
1 t olyfolie
5-6 hoenderdye
2 e rou heuning
1 t woestyn- of pienk sout
1 t paprika, opgehoop
2 g droë origanum
2 t vars knoffel
vars origanum vir garnering
- Berei ’n pan voor met olyfolie en braai die hoenderdye tot bruin.
- Voeg die rou heuning, sout, paprika, droë origanum en vars knoffel by.
- Braai die hoender vir nog 5 minute of totdat die heuning en kruie ’n dik sous gevorm het.
- Garneer met vars origanum en bedien met bykos soos verkies.
Teken in
Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...
Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...