Botterskorsie met basmati, bessie en neute

Botterskorsie met basmati, bessie en neute

60 min. + gaarmaak: 60 min.

4 mense

1 ekstra groot of 2 medium botterskorsies, in halwes gesny

1 t olyfolie

1 groot rooi-ui, opgesny

50 g wortel, opgesny

50 g seldery, opgesny

250 g gaar bruin basmati-rys

handvol vars gekapte tiemie

1 t salie

1 t uiepoeier

100 g rooibosbessies

100 g okkerneute

2 e olyfolie

2 e rou heuning

2 e balsemiekasyn

3 t woestynsout of pienk sout

1 t growwe swartpeper

  1. Stel die oond op 200 °C.
  2. Sny die botterskorsies in die helfte, verwyder die pitte en bak in die oond vir 45 minute
  3. Laat effens afkoel en skep van die botterskorsie uit sodat die helfte ’n holte in het.
  4. In ’n pan oor matige hitte, braai die ui, wortel en seldery tot gaar.
  5. Voeg die ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. 4-6 mense 2 blikkies keker-ertjies, gedreineer en afgespoel   2 e olyfolie   1 t sout   2 e karamelgeursel   2 e kakao, opgehoop   5 e ...

10 min. + gaarmaak: 15 min. 2 mense 1 k rooibostee   1 k onversoete amandelmelk   1 k gerolde hawermout   ½ t sout   ½ t kaneel   ...

Scroll to Top