Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel

5 min. + gaarmaak: 30 min.

5-6 mense

800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette

1 medium rooi-ui

’n halwe geel soetrissie

’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny

1 e olyfolie

1 t woestynsout of pienk sout

½ t growwe swartpeper

2 t uiepoeier

1 e heuning

vars koljander

sap van 1 lemmetjie

  1. Stel die oond op 200 °C. Berei bakplaat voor met kleefsproei.
  2. Plaas gevriesde stokvis op die bakplaat en bak in die oond vir 10 minute.
  3. Kap die rooi-ui fyn, en sny die soetrissie en pynappel op in stukkies.
  4. Meng die res van die bestanddele in ’n mengbak totdat die heuning opgelos is en voeg dan die ui, pynappel en soetrissie by.
  5. Haal die vis na 10 minute uit die oond, skep die pynappelmengsel oor en bak vir nog 20 minute.
  6. Dien dadelik op saam met bykos van jou ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Trots op jou nuwe lyfprentjie? ’n Bietjie moeite kan verseker dat jou tatoeëermerk vinnig gesond word en so lank moontlik mooi bly. Indien jy met ...

Daar was ’n droom in DEWALD WASSERFALL se hart. Al wat hy wou doen, was om te sing. Maar niks wat die moeite werd is, ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!