Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel

5 min. + gaarmaak: 30 min.

5-6 mense

800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette

1 medium rooi-ui

’n halwe geel soetrissie

’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny

1 e olyfolie

1 t woestynsout of pienk sout

½ t growwe swartpeper

2 t uiepoeier

1 e heuning

vars koljander

sap van 1 lemmetjie

  1. Stel die oond op 200 °C. Berei bakplaat voor met kleefsproei.
  2. Plaas gevriesde stokvis op die bakplaat en bak in die oond vir 10 minute.
  3. Kap die rooi-ui fyn, en sny die soetrissie en pynappel op in stukkies.
  4. Meng die res van die bestanddele in ’n mengbak totdat die heuning opgelos is en voeg dan die ui, pynappel en soetrissie by.
  5. Haal die vis na 10 minute uit die oond, skep die pynappelmengsel oor en bak vir nog 20 minute.
  6. Dien dadelik op saam met bykos van jou ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!