Koffiekoekies
15 min. + baktyd 7 min.
24 koekies
300 g amandelmeel
50 g amandelsplinters
1 e kakao, opgehoop
1 t sout
1 t koeksoda
200 g amandelneutbotter
6 e rou heuning
2 t vanieljegeursel
1 t opgehoopte sterk
koffiepoeier, of 1 skoot espresso
koffiebone en haselneute vir garnering (opsioneel)
- Stel die oond op 200 °C.
- Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei en besprinkel met amandelmeel.
- Meng al die bestanddele saam tot dit egalig gemeng is en ’n stewige deegtekstuur het.
- Neem ’n stuk deeg, rol dit in ’n worsvorm met ’n deursnee van 2 tot 3 cm, sny dan in stukkies van ongeveer 3,5 cm lank.
- Plaas die deegstukkies op ’n bakplaat, met genoeg spasie tussenin.
- Druk ’n vurk in kakao, en gebruik dit dan om elke stukkie deeg plat te druk. Die kakao help dat die deeg nie aan ...
Teken in
Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Jy is geroep vir ’n spesifieke doel – om jou gawes en talente te gebruik om God se naam te verheerlik. Doen net dít wat ...
“Soms ervaar ons dat ons God nie hoor nie,” sê LYNETTE BEER, aanbieder van die E–KURSUS God praat – hoor jy dit? God werk in ...