Botterskorsie met basmati, bessie en neute
60 min. + gaarmaak: 60 min.
4 mense
1 ekstra groot of 2 medium botterskorsies, in halwes gesny
1 t olyfolie
1 groot rooi-ui, opgesny
50 g wortel, opgesny
50 g seldery, opgesny
250 g gaar bruin basmati-rys
handvol vars gekapte tiemie
1 t salie
1 t uiepoeier
100 g rooibosbessies
100 g okkerneute
2 e olyfolie
2 e rou heuning
2 e balsemiekasyn
3 t woestynsout of pienk sout
1 t growwe swartpeper
- Stel die oond op 200 °C.
- Sny die botterskorsies in die helfte, verwyder die pitte en bak in die oond vir 45 minute
- Laat effens afkoel en skep van die botterskorsie uit sodat die helfte ’n holte in het.
- In ’n pan oor matige hitte, braai die ui, wortel en seldery tot gaar.
- Voeg die ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Die grootste geskenk wat ek deur Francois se dood gekry het, is die bevestiging van God se bestaan. Die tekens was duidelik. Bly glo in ...
Voel jy jy kan net nie meer byhou nie, omdat jy te besig is? Ongelukkig? Dit is belangrik dat ons positief moet wees ten spyte ...