Botterskorsie met basmati, bessie en neute

Botterskorsie met basmati, bessie en neute

60 min. + gaarmaak: 60 min.

4 mense

1 ekstra groot of 2 medium botterskorsies, in halwes gesny

1 t olyfolie

1 groot rooi-ui, opgesny

50 g wortel, opgesny

50 g seldery, opgesny

250 g gaar bruin basmati-rys

handvol vars gekapte tiemie

1 t salie

1 t uiepoeier

100 g rooibosbessies

100 g okkerneute

2 e olyfolie

2 e rou heuning

2 e balsemiekasyn

3 t woestynsout of pienk sout

1 t growwe swartpeper

  1. Stel die oond op 200 °C.
  2. Sny die botterskorsies in die helfte, verwyder die pitte en bak in die oond vir 45 minute
  3. Laat effens afkoel en skep van die botterskorsie uit sodat die helfte ’n holte in het.
  4. In ’n pan oor matige hitte, braai die ui, wortel en seldery tot gaar.
  5. Voeg die ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Trots op jou nuwe lyfprentjie? ’n Bietjie moeite kan verseker dat jou tatoeëermerk vinnig gesond word en so lank moontlik mooi bly. Indien jy met ...

Daar was ’n droom in DEWALD WASSERFALL se hart. Al wat hy wou doen, was om te sing. Maar niks wat die moeite werd is, ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!