Appelkelkies
15 min. + gaarmaak: 10 min.
4 mense
1 e amandelmeel
knippie kaneel
1 groot Granny Smith-appel
1 groot Pink Lady-appel
sap van 1 suurlemoen
1 t olyfolie
60 g gedroogde appel
sap van 1 lemmetjie
4 e rou heuning
½ t sout
½ t kaneel
1 e karamelgeursel
50 g amandelvlokkies
½ k rosyntjies
- Gebruik kelkies of nageregbakkies en vorm ’n krummelbodem met (per porsie) amandelmeel en ’n knippie kaneel.
- Sny die appels eers in wiggies en dan in stukke.
- Plaas in water saam met die sap van 1 suurlemoen en laat dit week.
- In ’n pan, oor matige hitte, verhit die olyfolie en voeg dan al die ander bestanddele vir die appelmengsel by.
- Roer aanhoudend totdat die heuning begin karamelliseer, verwyder van hitte.
- Dreineer die suurlemoenwater van die appelstukke, en ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
RIANA NEL weet waarheen om te gaan om op elke gebied vrede, geluk en sukses te vind. Sy vind dit in die teenwoordigheid van die ...
Glo dit of nie, elkeen van ons het ’n perfekte sespak. Om jou mooi maag met trots te kan wys, moet jy van die vetjies ...