Oondgeroosterde mielies

294

10 min. + gaarmaak
40-45 min. 6-7 mense

BESTANDDELE

6-7 heel mielies

Vir die sous
1 t woestynsout of pienk sout
½ t growwe swartpeper
1 e olyfolie
1 e rou heuning
1 e mayonnaise (opsioneel)
2 t droë pietersielie
¼ t rissievlokkies
1 e amandelmeel om oor te sprinkel
vars gekapte pietersielie vir garnering

METODE

1 Stel die oond op 200 °C.
2 Meng al die sousbestanddele saam in ’n mengbakkie.
3 Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei.
4 Plaas die mielies op die bakplaat. Verf die sous op die mielies met ’n kwassie.
5 Besprinkel met amandelmeel.
6 Bak in die oond vir 20-25 minute.
7 Haal uit die oond. Draai die mielies om, verf die ander kant met die sous en besprinkel met amandelmeel.
8 Plaas terug in die oond en bak vir die oorblywende tyd.
9 Garneer met pietersielie.
10 Dien warm op saam met geregte van jou keuse.

Izelle Hoffman, leefstylsjef
Vir nog resepte, kliek op voelgoed.co.za/resepte.