Rosyntjie-en-roosmarynvolstruissteak
5 min. + gaarmaak 15 min.
3-4 mense
1 e olyfolie
750 g volstruissteaks of -filette
1 t olyfolie
2 rooi slaai-uie, opgekap
Marinade
4 e olyfolie
4 e rou heuning
sap van 1 lemmetjie
2 t vanieljegeursel
2 handevol rosyntjies in warm water geweek
2 t woestynsout
1 t growwe swart peper
handvol vars roosmaryn, opgekap, vir garnering
- Verhit ’n pan met olyfolie tot warm.
- Braai volstruissteaks vir 4 minute tot medium gaar, verwyder van die pan en laat staan.
- Voeg ’n ekstra teelepel olyfolie in die pan en braai die opgekapte ui tot goudbruin.
- Meng intussen die marinade en voeg by die uie, voeg dan ook die geweekte rosyne by en laat die heuning karamelliseer.
- Plaas die steaks terug in die pan, en bedek met marinade.
- Garneer met vars roosmaryn voor opdiening.
Teken in
Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Jy is geroep vir ’n spesifieke doel – om jou gawes en talente te gebruik om God se naam te verheerlik. Doen net dít wat ...
“Soms ervaar ons dat ons God nie hoor nie,” sê LYNETTE BEER, aanbieder van die E–KURSUS God praat – hoor jy dit? God werk in ...
Oor ons
Daar is beslis nie ’n tekort aan nuus nie. “Tog voel dit asof alles wat ons sien en hoor, negatief is,” sê Venessa Schoeman, Voelgoed Media se handelsmerkdirekteur. Maar daar is goeie nuus … Voelgoed se webblad is jóú aanlyn bron vir inspirasie!