Geroosterde blomkool en Brusselse spruite

Geroosterde blomkool en Brusselse spruite  

Geroosterde groente het natuurlike soetheid en geur soos niks anders nie. Probeer hierdie heerlike Geroosterde blomkool en Brusselse spruite resep vandag nog. 

BESTANDDELE  

1 groot blomkool, in skywe gesny, of 200 g blomkoolstukke  

200 g Brusselse spruite  

Vir die sous  

4 e olyfolie of kanola-olie  

2 e rou heuning  

1 t vars knoffel  

½ t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

1 t droë oreganum  

½ t paprika  

Om oor te sprinkel  

1 t lynsaad  

1 e gemaalde lynsaad  

1 handvol okkerneute  

½ medium rooi-ui, fyngekap  

Vars basiliekruid en/of tiemie  

STAPPE 

  1. Stel die oond op 200 °C. 
  1. Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei.  
  1. Rangskik blomkool en Brusselse spruite op bakplaat.  

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...

Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

Scroll to Top