Quinoa-en-soetrissieslaai met sesamsaad
10 min. + gaarmaak 30 min.
1 groot slaai
Sesamsoetrissies
3/4 soetrissies in wiggies gesny. Behou pitte.
1 e olyfolie
1 e rou heuning
½ t sout
¼ t growwe swartpeper
2 t sesamsaad
Vir gekaramelliseerde uie
2 groot rooi-uie, gekap
1 e olyfolie
1 e rou heuning
1 t sout
Quinoa
2 k quinoa
4 k warm water
knippie sout
1 t droë pietersielie
Amandelmeel, vars roosmaryn
- Stel die oond op 200 °C. Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei.
- Plaas die soetrissiewiggies op die bakplaat.
- Bedruip met olyfolie en rou heuning, besprinkel met sout, peper en sesamsaad.
- Plaas in oond vir 30 minute.
- Braai die opgekapte ui.
- Bedruip met heuning, besprinkel met sout. Gee kans dat die ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Fiksheidskenner, BIANCA VAN RENSBURG, glo jy moet fiks wees in elke aspek van die lewe om gesond én gelukkig te wees, en jou volle potensiaal ...
Oorgangstye in jou lewe behoort nie jou lewensgehalte, of wie jy is, te verander nie. Kry maniere om verandering te hanteer sodat jy kan aan ...