Eiervrugsteaks met granaat en wilde roket

Eiervrugsteaks met granaat en wilde roket

10 min. + gaarmaak 10 min.

4 mense

Vir die marinade

4 e olyfolie

1 t paprika, opgehoop

4 e rou heuning

1 t sout

½ t growwe swart peper

1 ekstragroot of 2 middelslag eiervrugte

2 e sesamsaad, opgehoop

100 g vars babaspinasieblare

15 g wilde roket

80 g granaatpitte

  1. Sny die eiervrug in steaks (ongeveer 1,5 cm dik) en plaas in ’n bak om dit in te marineer.
  2. Meng die bestanddele vir die marinade en giet oor die eiervrug. Sprinkel sesamsaad oor.
  3. Laat die marinade in die eiervrug intrek.
  4. Gebruik ’n groot pan oor matige hitte en verhit die olyfolie daarin.
  5. Laat die pan warm word en voeg dan die eiervrug by.
  6. Braai eiervrug aan albei kante tot goudbruin.
  7. Berei ’n opdienbord voor met ’n laag babaspinasieblare.
  8. Plaas die eiervrug bo-op die ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!