Eiervrugsteaks met granaat en wilde roket
10 min. + gaarmaak 10 min.
4 mense
Vir die marinade
4 e olyfolie
1 t paprika, opgehoop
4 e rou heuning
1 t sout
½ t growwe swart peper
1 ekstragroot of 2 middelslag eiervrugte
2 e sesamsaad, opgehoop
100 g vars babaspinasieblare
15 g wilde roket
80 g granaatpitte
- Sny die eiervrug in steaks (ongeveer 1,5 cm dik) en plaas in ’n bak om dit in te marineer.
- Meng die bestanddele vir die marinade en giet oor die eiervrug. Sprinkel sesamsaad oor.
- Laat die marinade in die eiervrug intrek.
- Gebruik ’n groot pan oor matige hitte en verhit die olyfolie daarin.
- Laat die pan warm word en voeg dan die eiervrug by.
- Braai eiervrug aan albei kante tot goudbruin.
- Berei ’n opdienbord voor met ’n laag babaspinasieblare.
- Plaas die eiervrug bo-op die ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Fiksheidskenner, BIANCA VAN RENSBURG, glo jy moet fiks wees in elke aspek van die lewe om gesond én gelukkig te wees, en jou volle potensiaal ...
Oorgangstye in jou lewe behoort nie jou lewensgehalte, of wie jy is, te verander nie. Kry maniere om verandering te hanteer sodat jy kan aan ...