Koejawelgebak

Koejawelgebak

10 min. + baktyd 25 min.

6 mense

9 ryp koejawels

1 e olyfolie

fyn kaneel vir bo-oor sprinkel

6 groot eiers

2 e vanieljegeursel

2 e rou heuning

1 t sout

100 g amandelmeel

6 Ryvitas, gekrummel

½ t kaneel

1 e rou heuning om oor te sprinkel

  1. Sny die koejawels middeldeur, en braai in ’n warm pan met olyfolie tot goudbruin. Besprinkel met kaneel.
  2. Stel die oond op 200 °C.
  3. Berei ’n groot muffinpan voor met kleefsproei.
  4. Klits die eiers, vanieljegeursel, heuning en sout tot lig, en voeg dan die amandelmeel by. Roer goed.
  5. Gooi helfte van die eiermengsel eweredig in die 6 holtes van die muffinpan.
  6. Plaas 3 halwe koejawels in elke holte, en giet dan die res van die eiermengsel bo-oor sodat dit die koejawels bedek.
  7. Sprinkel Ryvita-krummels en kaneel oor en bedruip ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!