Koejawelgebak

Koejawelgebak

10 min. + baktyd 25 min.

6 mense

9 ryp koejawels

1 e olyfolie

fyn kaneel vir bo-oor sprinkel

6 groot eiers

2 e vanieljegeursel

2 e rou heuning

1 t sout

100 g amandelmeel

6 Ryvitas, gekrummel

½ t kaneel

1 e rou heuning om oor te sprinkel

  1. Sny die koejawels middeldeur, en braai in ’n warm pan met olyfolie tot goudbruin. Besprinkel met kaneel.
  2. Stel die oond op 200 °C.
  3. Berei ’n groot muffinpan voor met kleefsproei.
  4. Klits die eiers, vanieljegeursel, heuning en sout tot lig, en voeg dan die amandelmeel by. Roer goed.
  5. Gooi helfte van die eiermengsel eweredig in die 6 holtes van die muffinpan.
  6. Plaas 3 halwe koejawels in elke holte, en giet dan die res van die eiermengsel bo-oor sodat dit die koejawels bedek.
  7. Sprinkel Ryvita-krummels en kaneel oor en bedruip ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak: 15 min. 2 mense 1 k rooibostee   1 k onversoete amandelmelk   1 k gerolde hawermout   ½ t sout   ½ t kaneel   ...

10 min. + gaarmaak: 15 min.   2-4 mense  1 sny 100% rogbrood   200 g langsteelbroccoli   200 g rosa-tamaties   100 g babaspinasie   15 g wilde roket   ...

Scroll to Top