Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning
1 t olyfolie
5-6 hoenderdye
2 e rou heuning
1 t woestyn- of pienk sout
1 t paprika, opgehoop
2 g droë origanum
2 t vars knoffel
vars origanum vir garnering
- Berei ’n pan voor met olyfolie en braai die hoenderdye tot bruin.
- Voeg die rou heuning, sout, paprika, droë origanum en vars knoffel by.
- Braai die hoender vir nog 5 minute of totdat die heuning en kruie ’n dik sous gevorm het.
- Garneer met vars origanum en bedien met bykos soos verkies.
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Glo dit of nie, elkeen van ons het ’n perfekte sespak. Om jou mooi maag met trots te kan wys, moet jy van die vetjies ...
Superkosse is ryk aan talle voedingstowwe, vitamiene, minerale en anti-oksidante. Dit hou ons nie slegs gesond nie, dit kan ook as medisyne gebruik word. Superkos ...