
Ontbytkoekies met rooibosbessies en vye
15 min. + baktyd 20 min.
15-20 koekies
50 amandelmeel
50 g amandelskaafsels
50 pampoenpitte
50 g sesamsaad
1 gedroogde vye
1 t fyn kaneel
200 t sout
200 g amandelneutbotter
2 t vanieljegeursel
Vir bo-oor
5 e rou heuning
100 g rooibosbessies
- Stel die oond op 180 °C. Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei en besprinkel met amandelmeel.
- Meng al die bestanddele saam tot dit egalig gemeng is en ’n stewige deegtekstuur het.
- Neem ’n opgehoopte eetlepel deeg, rol dit in ’n balletjie, plaas op bakplaat en druk plat met ’n vurk. Herhaal tot die deeg op is.
- Bak die koekies vir 20 minute.
- Bedruip met rou heuning en besprinkel met amandelmeel en rooibosbessies sodra dit uit die oond kom.
- Laat afkoel en bêre in ’n lugdigte houer in die yskas.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Geroosterde groente het natuurlike soetheid en geur soos niks anders nie. Probeer hierdie heerlike Geroosterde blomkool en Brusselse spruite resep vandag nog. BESTANDDELE 1 groot ...
5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...