Skaapvleis-en-vye-sosaties

Skaapvleis-en-vye-sosaties  

10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties 

Vir die sosaties  

ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny  

ongeveer 12 sprietuie  

6 vye (1 per sosatie), in die helfte gesny  

1 e olyfolie  

Vir die sous  

200 g opgekapte appelkose  

2 k warm water  

2 e rou heuning skil van 1 suurlemoen  

2 e rooiwynasyn  

1 t rissievlokkies  

1 t varsgemaalde knoffel  

1 t woestynsout of pienk sout handvol vars opgekapte mentblare  

  1. Week sosatiestokkies in water vir ongeveer 30 minute om te verhoed dat die marinade daaraan vaskleef en brand.  
  1. Sny die sprietuie in ongeveer 4 cm-stukke.  
  1. Ryg sosaties in: vleis, sprietui, halwe vy, sprietui, en begin dan weer van voor af.  
  1. Braai in ’n pan met olyfolie.  

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

5 min. + gaarmaak 10 min. 2 mense 1 t olyfolie   4 snye brood   Vir die eiermengsel   6 eiers   1 t woestynsout of pienk sout   ...

10 min. + gaarmaak 15 min.4 mense filetmedaljons of braaivleis van jou keuse   1 t olyfolie   1 rooi slaai-ui, opgekap   3 e rou heuning   150 ...

Scroll to Top