Rosyntjie-en-roosmarynvolstruissteak

Rosyntjie-en-roosmarynvolstruissteak

5 min. + gaarmaak 15 min.

3-4 mense

1 e olyfolie

750 g volstruissteaks of -filette

1 t olyfolie

2 rooi slaai-uie, opgekap

Marinade

4 e olyfolie

4 e rou heuning

sap van 1 lemmetjie

2 t vanieljegeursel

2 handevol rosyntjies in warm water geweek

2 t woestynsout

1 t growwe swart peper

handvol vars roosmaryn, opgekap, vir garnering

  1. Verhit ’n pan met olyfolie tot warm.
  2. Braai volstruissteaks vir 4 minute tot medium gaar, verwyder van die pan en laat staan.
  3. Voeg ’n ekstra teelepel olyfolie in die pan en braai die opgekapte ui tot goudbruin.
  4. Meng intussen die marinade en voeg by die uie, voeg dan ook die geweekte rosyne by en laat die heuning karamelliseer.
  5. Plaas die steaks terug in die pan, en bedek met marinade.
  6. Garneer met vars roosmaryn voor opdiening.
  7. Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 15 min.4 mense filetmedaljons of braaivleis van jou keuse   1 t olyfolie   1 rooi slaai-ui, opgekap   3 e rou heuning   150 ...

10 min. 4-6 mense 2 blikkies keker-ertjies, gedreineer en afgespoel   2 e olyfolie   1 t sout   2 e karamelgeursel   2 e kakao, opgehoop   5 e ...

Scroll to Top