Appelkelkies

Appelkelkies

15 min. + gaarmaak: 10 min.

4 mense

1 e amandelmeel

knippie kaneel

1 groot Granny Smith-appel

1 groot Pink Lady-appel

sap van 1 suurlemoen

1 t olyfolie

60 g gedroogde appel

sap van 1 lemmetjie

4 e rou heuning

½ t sout

½ t kaneel

1 e karamelgeursel

50 g amandelvlokkies

½ k rosyntjies

  • Dreineer die suurlemoenwater van die appelstukke, en ...
  • Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    1. Gebruik kelkies of nageregbakkies en vorm ’n krummelbodem met (per porsie) amandelmeel en ’n knippie kaneel.
    2. Sny die appels eers in wiggies en dan in stukke.
    3. Plaas in water saam met die sap van 1 suurlemoen en laat dit week.
    4. In ’n pan, oor matige hitte, verhit die olyfolie en voeg dan al die ander bestanddele vir die appelmengsel by.
    5. Roer aanhoudend totdat die heuning begin karamelliseer, verwyder van hitte.
    6. Dreineer die suurlemoenwater van die appelstukke, en ...

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    Scroll to Top