
Beesfilet met biltong en songedroogde tamatie
10 min. + gaarmaak 15 min.
4 mense
filetmedaljons of braaivleis van jou keuse
1 t olyfolie
1 rooi slaai-ui, opgekap
3 e rou heuning
150 g ekstra maer klam biltong
1 t woestynsout of pienk sout
½ t peper
2 t paprika, opgehoop
2 e balsemiekasyn
3 t knoffel- of uievlokkies, opgehoop
150 g songedroogde tamaties
10 g of ’n handvol vars gekapte tiemie
- In ’n pan oor matige hitte, braai die uie in olyfolie tot gaar.
- Voeg die heuning by en roerbraai totdat die heuning gekaramelliseer het.
- Voeg dan die biltong, al die speserye en balsemiekasyn by en roer goed.
- Rond af met varsgekapte tiemie en dien op saam met filetmedaljons of braaivleis van keuse.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors 250 g amandelmeel 2 e rou heuning 1 e water 1 t sout ...
10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense 600 g gevriesde babawortels 1 rooi-ui, opgesny 6 hoenderdye Vir die sous 6 t olyfolie 3 e ...