Gebak met poedingperskes en bloubessies
15 min. + baktyd 25-30 min.
1 groot gebak
Vir die kors en krummellaag
250 g amandelmeel
2 e rou heuning
1 e water
1 t sout
1 t vanieljegeursel
¼ t fyn kaneel
Vir die vulsel
6 poedingperskes
400 g bloubessies
vars tiemie en bloubessies vir garnering
- Stel die oond op 180 °C.
- Meng al die krummelbestanddele saam in ’n bak totdat dit ’n klam krummeltekstuur vorm.
- Berei ’n tertpan voor met kleefsproei.
- Gebruik die helfte van die krummels om ’n kors te vorm deur dit ferm op die bodem van die tertpan plat te druk.
- Hou die ander helfte vir die krummellaag bo-op.
- Sny die poedingperskes in skywe en rangskik in die tertpan.
- Neem dan die bloubessies in jou hande en druk dit effens stukkend voordat dit op die perskeskywe gerangskik ...
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
5 min. + gaarmaak 10 min. 2 mense 1 t olyfolie 4 snye brood Vir die eiermengsel 6 eiers 1 t woestynsout of pienk sout ...
10 min. + gaarmaak 15 min.4 mense filetmedaljons of braaivleis van jou keuse 1 t olyfolie 1 rooi slaai-ui, opgekap 3 e rou heuning 150 ...