Romerige-knoffelfonduesous

Romerige knoffelfonduesous  

Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet 'n warm, smaaklike plesier! 

BESTANDDELE 

1 e olyfolie  

2 blikkies botterboontjies gedreineer en fyngemaak  

1 L onversoete amandelmelk  

1 t vars knoffel, opgehoop  

2 t uiepoeier  

2 t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

3 e rou heuning  

1 handvol vars pietersielie opgekap 

STAPPE 

  1. Gebruik ’n middelslag kastrol wat met kleefsproei voorberei is.  
  1. Voeg al die bestanddele saam in die kastrol en kook totdat die sous verdik tot die tekstuur van jou keuse. 

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

15 min. + baktyd 25-30 min. 1 groot gebak Maak ‘n heerlike gebakte nagereg met vars perskes en bloubessies! Hierdie maklike gebakte poedingresep is die ...

Stokvis met soetrissie en pynappel is ‘n moet-probeer! Hierdie maklike seekosresep verander eenvoudige vis in ‘n heerlike maaltyd waarvan almal sal hou. BESTANDDELE  800 g ...

Scroll to Top