
Romerige knoffelfonduesous
- Resepte
- Izelle Hoffman
Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet 'n warm, smaaklike plesier!
BESTANDDELE
1 e olyfolie
2 blikkies botterboontjies gedreineer en fyngemaak
1 L onversoete amandelmelk
1 t vars knoffel, opgehoop
2 t uiepoeier
2 t woestynsout of pienk sout
½ t growwe swartpeper
3 e rou heuning
1 handvol vars pietersielie opgekap
STAPPE
- Gebruik ’n middelslag kastrol wat met kleefsproei voorberei is.
- Voeg al die bestanddele saam in die kastrol en kook totdat die sous verdik tot die tekstuur van jou keuse.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
15 min. + baktyd 25-30 min. 1 groot gebak Maak ‘n heerlike gebakte nagereg met vars perskes en bloubessies! Hierdie maklike gebakte poedingresep is die ...
Stokvis met soetrissie en pynappel is ‘n moet-probeer! Hierdie maklike seekosresep verander eenvoudige vis in ‘n heerlike maaltyd waarvan almal sal hou. BESTANDDELE 800 g ...