Gebak met poedingperskes en bloubessies
15 min. + baktyd 25-30 min.
1 groot gebak
Vir die kors en krummellaag
250 g amandelmeel
2 e rou heuning
1 e water
1 t sout
1 t vanieljegeursel
¼ t fyn kaneel
Vir die vulsel
6 poedingperskes
400 g bloubessies
vars tiemie en bloubessies vir garnering
- Stel die oond op 180 °C.
- Meng al die krummelbestanddele saam in ’n bak totdat dit ’n klam krummeltekstuur vorm.
- Berei ’n tertpan voor met kleefsproei.
- Gebruik die helfte van die krummels om ’n kors te vorm deur dit ferm op die bodem van die tertpan plat te druk.
- Hou die ander helfte vir die krummellaag bo-op.
- Sny die poedingperskes in skywe en rangskik in die tertpan.
- Neem dan die bloubessies in jou hande en druk dit effens stukkend voordat dit op die perskeskywe gerangskik ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
RIANA NEL weet waarheen om te gaan om op elke gebied vrede, geluk en sukses te vind. Sy vind dit in die teenwoordigheid van die ...
Glo dit of nie, elkeen van ons het ’n perfekte sespak. Om jou mooi maag met trots te kan wys, moet jy van die vetjies ...