![Gebak met poedingperskes en bloubessies](https://voelgoed.co.za/wp-content/uploads/2023/05/Gebak-met-poedingperskes-en-bloubessies-1024x536.webp)
Gebak met poedingperskes en bloubessies
15 min. + baktyd 25-30 min.
1 groot gebak
Vir die kors en krummellaag
250 g amandelmeel
2 e rou heuning
1 e water
1 t sout
1 t vanieljegeursel
Œ t fyn kaneel
Vir die vulsel
6 poedingperskes
400 g bloubessies
vars tiemie en bloubessies vir garnering
- Stel die oond op 180 °C.
- Meng al die krummelbestanddele saam in ân bak totdat dit ân klam krummeltekstuur vorm.
- Berei ân tertpan voor met kleefsproei.
- Gebruik die helfte van die krummels om ân kors te vorm deur dit ferm op die bodem van die tertpan plat te druk.
- Hou die ander helfte vir die krummellaag bo-op.
- Sny die poedingperskes in skywe en rangskik in die tertpan.
- Neem dan die bloubessies in jou hande en druk dit effens stukkend voordat dit op die perskeskywe gerangskik ...
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
MĂ©Ă©r artikels
10 min. + gaarmaak: 15 min. 2 mense 1 k rooibostee 1 k onversoete amandelmelk 1 k gerolde hawermout œ t sout œ t kaneel ...
10 min. + gaarmaak: 15 min. 2-4 mense 1 sny 100% rogbrood 200 g langsteelbroccoli 200 g rosa-tamaties 100 g babaspinasie 15 g wilde roket ...