Gebak met poedingperskes en bloubessies

Gebak met poedingperskes en bloubessies

15 min. + baktyd 25-30 min.

1 groot gebak

Vir die kors en krummellaag

250 g amandelmeel

2 e rou heuning

1 e water

1 t sout

1 t vanieljegeursel

Πt fyn kaneel

Vir die vulsel

6 poedingperskes

400 g bloubessies

vars tiemie en bloubessies vir garnering

  1. Stel die oond op 180 °C.
  2. Meng al die krummelbestanddele saam in ’n bak totdat dit ’n klam krummeltekstuur vorm.
  3. Berei ’n tertpan voor met kleefsproei.
  4. Gebruik die helfte van die krummels om ’n kors te vorm deur dit ferm op die bodem van die tertpan plat te druk.
  5. Hou die ander helfte vir die krummellaag bo-op.
  6. Sny die poedingperskes in skywe en rangskik in die tertpan.
  7. Neem dan die bloubessies in jou hande en druk dit effens stukkend voordat dit op die perskeskywe gerangskik ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

MĂ©Ă©r artikels

10 min. + gaarmaak: 15 min. 2 mense 1 k rooibostee   1 k onversoete amandelmelk   1 k gerolde hawermout   Âœ t sout   Âœ t kaneel   ...

10 min. + gaarmaak: 15 min.   2-4 mense  1 sny 100% rogbrood   200 g langsteelbroccoli   200 g rosa-tamaties   100 g babaspinasie   15 g wilde roket   ...

Scroll to Top