Gebak met poedingperskes en bloubessies

Gebak met poedingperskes en bloubessies

15 min. + baktyd 25-30 min.

1 groot gebak

Vir die kors en krummellaag

250 g amandelmeel

2 e rou heuning

1 e water

1 t sout

1 t vanieljegeursel

¼ t fyn kaneel

Vir die vulsel

6 poedingperskes

400 g bloubessies

vars tiemie en bloubessies vir garnering

  1. Stel die oond op 180 °C.
  2. Meng al die krummelbestanddele saam in ’n bak totdat dit ’n klam krummeltekstuur vorm.
  3. Berei ’n tertpan voor met kleefsproei.
  4. Gebruik die helfte van die krummels om ’n kors te vorm deur dit ferm op die bodem van die tertpan plat te druk.
  5. Hou die ander helfte vir die krummellaag bo-op.
  6. Sny die poedingperskes in skywe en rangskik in die tertpan.
  7. Neem dan die bloubessies in jou hande en druk dit effens stukkend voordat dit op die perskeskywe gerangskik ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Wat ons van Jesus weet en kan sê, getuig van Sy uniekheid. Wees met Jesus–eienskappe ’n rolmodel vir ander. Wie dit die minste verdien, word ...

Die wêreld het gesinne met sterk waardes nodig. Daarom is dit belangrik dat elke man (en vrou) elke oomblik in ooreenstemming leef met dit wat ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!