
Gebakte druiwe-en-amandel-brospoeding
15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding
Vir die krummelkors
250 g amandelmeel
2 e rou heuning
1 e water
1 t sout
1 t vanillageursel
¼ t fyn kaneel
500 g pitlose druiwe
’n handvol rosyne
Amandelvulsel
180 g amandelneutbotter
2 e rou heuning
½ t sout
1 t karamelgeursel
70 ml onversoete amandelmelk
100 g amandelvlokkies
Amandelmeel, vars roosmaryn
- Stel die oond op 180 °C.
- Meng die kors bestanddele saam in ’n bak totdat krummeltekstuur vorm.
- Sprei tertpan met kleefsproei. Gebruik ± helfte van die krummels om ’n kors te vorm. Druk (ferm) plat op die tertpanbodem. Hou ander helfte vir die krummellaag bo-op.
- 4 ...
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense 600 g gevriesde babawortels 1 rooi-ui, opgesny 6 hoenderdye Vir die sous 6 t olyfolie 3 e ...
10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny ongeveer 12 sprietuie 6 vye (1 ...
- 4 ...