
Gebakte druiwe-en-amandel-brospoeding
- Resepte
- Izelle Hoffman
15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding
Vir die krummelkors
250 g amandelmeel
2 e rou heuning
1 e water
1 t sout
1 t vanillageursel
¼ t fyn kaneel
500 g pitlose druiwe
’n handvol rosyne
Amandelvulsel
180 g amandelneutbotter
2 e rou heuning
½ t sout
1 t karamelgeursel
70 ml onversoete amandelmelk
100 g amandelvlokkies
Amandelmeel, vars roosmaryn
- Stel die oond op 180 °C.
- Meng die kors bestanddele saam in ’n bak totdat krummeltekstuur vorm.
- Sprei tertpan met kleefsproei. Gebruik ± helfte van die krummels om ’n kors te vorm. Druk (ferm) plat op die tertpanbodem. Hou ander helfte vir die krummellaag bo-op.
- 4 ...
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
10 min. + gaarmaak 40-45 min. 6-7 mense Oondgeroosterde mielies maklik gemaak! Probeer hierdie heerlike resep wat die soet geur van vars mielies na vore ...
Geroosterde groente het natuurlike soetheid en geur soos niks anders nie. Probeer hierdie heerlike Geroosterde blomkool en Brusselse spruite resep vandag nog. BESTANDDELE 1 groot ...
- 4 ...