Gebakte druiwe-en-amandel-brospoeding

Gebakte druiwe-en-amandel-brospoeding  

15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding 

Vir die krummelkors  

250 g amandelmeel  

2 e rou heuning  

1 e water  

1 t sout  

1 t vanillageursel  

¼ t fyn kaneel  

500 g pitlose druiwe  

’n handvol rosyne  

Amandelvulsel  

180 g amandelneutbotter  

2 e rou heuning  

½ t sout  

1 t karamelgeursel  

70 ml onversoete amandelmelk  

100 g amandelvlokkies  

Amandelmeel, vars roosmaryn 

  1. Stel die oond op 180 °C.  
  1. Meng die kors bestanddele saam in ’n bak totdat krummeltekstuur vorm.  
  1. Sprei tertpan met kleefsproei. Gebruik ± helfte van die krummels om ’n kors te vorm. Druk (ferm) plat op die tertpanbodem. Hou ander helfte vir die krummellaag bo-op.  
  1. 4 ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense 600 g gevriesde babawortels   1 rooi-ui, opgesny   6 hoenderdye   Vir die sous   6 t olyfolie   3 e ...

10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties   ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny   ongeveer 12 sprietuie   6 vye (1 ...

  1. 4 ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense 600 g gevriesde babawortels   1 rooi-ui, opgesny   6 hoenderdye   Vir die sous   6 t olyfolie   3 e ...

10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties   ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny   ongeveer 12 sprietuie   6 vye (1 ...

Scroll to Top