
Geroosterde blomkool en Brusselse spruite
- Resepte
- Izelle Hoffman
Geroosterde groente het natuurlike soetheid en geur soos niks anders nie. Probeer hierdie heerlike Geroosterde blomkool en Brusselse spruite resep vandag nog.
BESTANDDELE
1 groot blomkool, in skywe gesny, of 200 g blomkoolstukke
200 g Brusselse spruite
Vir die sous
4 e olyfolie of kanola-olie
2 e rou heuning
1 t vars knoffel
½ t woestynsout of pienk sout
½ t growwe swartpeper
1 t droë oreganum
½ t paprika
Om oor te sprinkel
1 t lynsaad
1 e gemaalde lynsaad
1 handvol okkerneute
½ medium rooi-ui, fyngekap
Vars basiliekruid en/of tiemie
STAPPE
- Stel die oond op 200 °C.
- Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei.
- Rangskik blomkool en Brusselse spruite op bakplaat.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...
Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte) 150 ml onversoete amandelmelk ’n knippie sout 1 t karamelgeursel 1 t kakao, opgehoop ...

Oor ons
Daar is beslis nie ’n tekort aan nuus nie. “Tog voel dit asof alles wat ons sien en hoor, negatief is,” sê Venessa Schoeman, Voelgoed Media se handelsmerkdirekteur. Maar daar is goeie nuus … Voelgoed se webblad is jóú aanlyn bron vir inspirasie!