Gestoomde blomkool
5 min. + gaarmaak 15-20 min.
1 heel blomkool
1 heel blomkool
1 e rou heuning
½ t borrie
½ t paprika
½ t woestyn- of pienk sout
¼ t growwe swartpeper
1 e origanum
- Spoel die blomkool af. Plaas in ’n kastrol of stoomkoker met ongeveer 1 koppie water.
- Bedruip met heuning en sprinkel kruie oor.
- Plaas die deksel op en kook 15–20 minute tot gaar.
- Dien dadelik op.
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Die violis LYNETTE DE JAGER het lankal reeds besef dat die lewe kort is en dat sy die beste moet maak van elke geleentheid wat ...
In vandag se samelewing begin portuurdruk reeds baie vroeg. Ons kinders begin gou agterkom dat ander kinders sekere goed op bepaalde maniere doen, en het. ...