Romerige-knoffelfonduesous

Romerige knoffelfonduesous  

Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet 'n warm, smaaklike plesier! 

BESTANDDELE 

1 e olyfolie  

2 blikkies botterboontjies gedreineer en fyngemaak  

1 L onversoete amandelmelk  

1 t vars knoffel, opgehoop  

2 t uiepoeier  

2 t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

3 e rou heuning  

1 handvol vars pietersielie opgekap 

STAPPE 

Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet ‘n warm, smaaklike plesier! BESTANDDELE 1 e olyfolie  2 blikkies botterboontjies gedreineer en fyngemaak  1 L onversoete amandelmelk  1 t vars knoffel, opgehoop  2 t uiepoeier  2 t woestynsout of pienk sout  ½ t growwe swartpeper  3 e rou heuning  1 handvol vars pietersielie opgekap STAPPE Gebruik ’n middelslag kastrol wat...

Om toegang te kry tot die volledige artikel:
Teken in
Already a member? Log in here

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

15 min. + baktyd 25-30 min. 1 groot gebak Maak ‘n heerlike gebakte nagereg met vars perskes en bloubessies! Hierdie maklike gebakte poedingresep is die ...

Stokvis met soetrissie en pynappel is ‘n moet-probeer! Hierdie maklike seekosresep verander eenvoudige vis in ‘n heerlike maaltyd waarvan almal sal hou. BESTANDDELE  800 g ...

Scroll to Top