Romerige-knoffelfonduesous

Romerige knoffelfonduesous  

Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet 'n warm, smaaklike plesier! 

BESTANDDELE 

1 e olyfolie  

2 blikkies botterboontjies gedreineer en fyngemaak  

1 L onversoete amandelmelk  

1 t vars knoffel, opgehoop  

2 t uiepoeier  

2 t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

3 e rou heuning  

1 handvol vars pietersielie opgekap 

STAPPE 

Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet ‘n warm, smaaklike plesier! 

BESTANDDELE 

1 e olyfolie  

2 blikkies botterboontjies gedreineer en fyngemaak  

1 L onversoete amandelmelk  

1 t vars knoffel, opgehoop  

2 t uiepoeier  

2 t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

3 e rou heuning  

1 handvol vars pietersielie opgekap 

STAPPE 

  1. Gebruik ’n middelslag kastrol wat met kleefsproei voorberei is.  
  1. Voeg al die bestanddele saam in die kastrol en kook totdat die sous verdik tot die tekstuur van jou keuse. 
Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 40-45 min. 6-7 mense Oondgeroosterde mielies maklik gemaak! Probeer hierdie heerlike resep wat die soet geur van vars mielies na vore ...

2-4 mense  1 sny 100% rogbrood   200 g langsteelbroccoli   200 g rosa-tamaties   100 g babaspinasie   15 g wilde roket   2 Clemengold™ nartjies   80 g granaatpitte   ...

Scroll to Top