Rosyntjie-en-roosmarynvolstruissteak

Rosyntjie-en-roosmarynvolstruissteak

5 min. + gaarmaak 15 min.

3-4 mense

1 e olyfolie

750 g volstruissteaks of -filette

1 t olyfolie

2 rooi slaai-uie, opgekap

Marinade

4 e olyfolie

4 e rou heuning

sap van 1 lemmetjie

2 t vanieljegeursel

2 handevol rosyntjies in warm water geweek

2 t woestynsout

1 t growwe swart peper

handvol vars roosmaryn, ...

5 min. + gaarmaak 15 min.

3-4 mense

1 e olyfolie

750 g volstruissteaks of -filette

1 t olyfolie

2 rooi slaai-uie, opgekap

Marinade

4 e olyfolie

4 e rou heuning

sap van 1 lemmetjie

2 t vanieljegeursel

2 handevol rosyntjies in warm water geweek

2 t woestynsout

1 t growwe swart peper

handvol vars roosmaryn, opgekap, vir garnering

  1. Verhit ’n pan met olyfolie tot warm.
  2. Braai volstruissteaks vir 4 minute tot medium gaar, verwyder van die pan en laat staan.
  3. Voeg ’n ekstra teelepel olyfolie in die pan en braai die opgekapte ui tot goudbruin.
  4. Meng intussen die marinade en voeg by die uie, voeg dan ook die geweekte rosyne by en laat die heuning karamelliseer.
  5. Plaas die steaks terug in die pan, en bedek met marinade.
  6. Garneer met vars roosmaryn voor opdiening.
Deel die artikel

Méér artikels

15 min. + gaarmaak: 10 min. 4 mense 1 e amandelmeel knippie kaneel 1 groot Granny Smith-appel 1 groot Pink Lady-appel sap van 1 suurlemoen ...

10 min. + gaarmaak 40-45 min. 6-7 mense Oondgeroosterde mielies maklik gemaak! Probeer hierdie heerlike resep wat die soet geur van vars mielies na vore ...

Scroll to Top