Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning

Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning

1 t olyfolie

5-6 hoenderdye

2 e rou heuning

1 t woestyn- of pienk sout

1 t paprika, opgehoop

2 g droë origanum

2 t vars knoffel

vars origanum vir garnering

  1. Berei ’n pan voor met olyfolie en braai die hoenderdye tot bruin.
  2. Voeg die rou heuning, sout, paprika, droë origanum en vars knoffel by.
  3. Braai die hoender vir nog 5 minute of totdat die heuning en kruie ’n dik sous gevorm het.
  4. Garneer met vars origanum en bedien met bykos soos verkies.

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Dis dalk ’n vriendin. ’n Kollega. Of ’n bekende na wie jy opgesien het. Hulle het gesê hulle glo een ding maar toe anders geleef. ...

Daar was baie mense wat gedurig gekom en gegaan het, sodat Jesus en sy dissipels selfs nie kans gehad het om iets te eet nie. ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!