Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning

Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning

1 t olyfolie

5-6 hoenderdye

2 e rou heuning

1 t woestyn- of pienk sout

1 t paprika, opgehoop

2 g droë origanum

2 t vars knoffel

vars origanum vir garnering

  1. Berei ’n pan voor met olyfolie en braai die hoenderdye tot bruin.
  2. Voeg die rou heuning, sout, paprika, droë origanum en vars knoffel by.
  3. Braai die hoender vir nog 5 minute of totdat die heuning en kruie ’n dik sous gevorm het.
  4. Garneer met vars origanum en bedien met bykos soos verkies.

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties   ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny   ongeveer 12 sprietuie   6 vye (1 ...

5 min. + gaarmaak 10 min. 2 mense 1 t olyfolie   4 snye brood   Vir die eiermengsel   6 eiers   1 t woestynsout of pienk sout   ...

Scroll to Top