Stokvis met soetrissie en pynappel
5 min. + gaarmaak: 30 min.
5-6 mense
800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette
1 medium rooi-ui
’n halwe geel soetrissie
’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny
1 e olyfolie
1 t woestynsout of pienk sout
½ t growwe swartpeper
2 t uiepoeier
1 e heuning
vars koljander
sap van 1 lemmetjie
- Stel die oond op 200 °C. Berei bakplaat voor met kleefsproei.
- Plaas gevriesde stokvis op die bakplaat en bak in die oond vir 10 minute.
- Kap die rooi-ui fyn, en sny die soetrissie en pynappel op in stukkies.
- Meng die res van die bestanddele in ’n mengbak totdat die heuning opgelos is en voeg dan die ui, pynappel en soetrissie by.
- Haal die vis na 10 minute uit die oond, skep die pynappelmengsel oor en bak vir nog 20 minute.
- Dien dadelik op saam met bykos van jou ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Fiksheidskenner, BIANCA VAN RENSBURG, glo jy moet fiks wees in elke aspek van die lewe om gesond én gelukkig te wees, en jou volle potensiaal ...
Oorgangstye in jou lewe behoort nie jou lewensgehalte, of wie jy is, te verander nie. Kry maniere om verandering te hanteer sodat jy kan aan ...