Botterskorsie met basmati, bessie en neute
60 min. + gaarmaak: 60 min.
4 mense
1 ekstra groot of 2 medium botterskorsies, in halwes gesny
1 t olyfolie
1 groot rooi-ui, opgesny
50 g wortel, opgesny
50 g seldery, opgesny
250 g gaar bruin basmati-rys
handvol vars gekapte tiemie
1 t salie
1 t uiepoeier
100 g rooibosbessies
100 g okkerneute
2 e olyfolie
2 e rou heuning
2 e balsemiekasyn
3 t woestynsout of pienk sout
1 t growwe swartpeper
- Stel die oond op 200 °C.
- Sny die botterskorsies in die helfte, verwyder die pitte en bak in die oond vir 45 minute
- Laat effens afkoel en skep van die botterskorsie uit sodat die helfte ’n holte in het.
- In ’n pan oor matige hitte, braai die ui, wortel en seldery tot gaar.
- Voeg die ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Dis normaal om soms op jou lewenspad ontevrede en teleurgesteld te wees. Doen wat vir jóú belangrik is en nie altyd wat ander gelukkig maak ...
Elke mens beskik oor ten minste een spesiale Godgegewe gawe. Jy hoef dit nie te verdien, te koop of daarvoor te vra nie. Dit word ...