Borrie-en-komyn-hoenderdy 10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense

Borrie-en-komyn-hoenderdy  

10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense 

600 g gevriesde babawortels  

1 rooi-ui, opgesny  

6 hoenderdye  

Vir die sous  

6 t olyfolie  

3 e rou heuning  

2 t sout  

½ t growwe swart peper  

1 t tiemie  

1 t komyn  

1 t borrie  

50 ml warm water  

’n knippie rissievlokkies  

vars koljander vir garnering  

  1. Stel die oond op 200 °C.  
  1. Berei ’n oondpan of -bak voor met kleefsproei.  
  1. Plaas die gevriesde babawortels in die bak en rangskik die gekapte ui bo-op.  
  1. Plaas die hoenderdye op die wortels en uie.  
  1. Meng die bestanddele vir die sous en giet oor die hoenderdye.  

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 40-45 min. 6-7 mense Oondgeroosterde mielies maklik gemaak! Probeer hierdie heerlike resep wat die soet geur van vars mielies na vore ...

Geroosterde groente het natuurlike soetheid en geur soos niks anders nie. Probeer hierdie heerlike Geroosterde blomkool en Brusselse spruite resep vandag nog. BESTANDDELE   1 groot ...