
Borrie-en-komyn-hoenderdy
- Resepte
- Izelle hoffman
10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense
600 g gevriesde babawortels
1 rooi-ui, opgesny
6 hoenderdye
Vir die sous
6 t olyfolie
3 e rou heuning
2 t sout
½ t growwe swart peper
1 t tiemie
1 t komyn
1 t borrie
50 ml warm water
’n knippie rissievlokkies
vars koljander vir garnering
- Stel die oond op 200 °C.
- Berei ’n oondpan of -bak voor met kleefsproei.
- Plaas die gevriesde babawortels in die bak en rangskik die gekapte ui bo-op.
- Plaas die hoenderdye op die wortels en uie.
- Meng die bestanddele vir die sous en giet oor die hoenderdye.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
10 min. + gaarmaak 40-45 min. 6-7 mense Oondgeroosterde mielies maklik gemaak! Probeer hierdie heerlike resep wat die soet geur van vars mielies na vore ...
Geroosterde groente het natuurlike soetheid en geur soos niks anders nie. Probeer hierdie heerlike Geroosterde blomkool en Brusselse spruite resep vandag nog. BESTANDDELE 1 groot ...