
Borrie-en-komyn-hoenderdy
- Resepte
- Izelle hoffman
10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense
600 g gevriesde babawortels
1 rooi-ui, opgesny
6 hoenderdye
Vir die sous
6 t olyfolie
3 e rou heuning
2 t sout
½ t growwe swart peper
1 t tiemie
1 t komyn
1 t borrie
50 ml warm water
’n knippie rissievlokkies
vars koljander vir garnering
- Stel die oond op 200 °C.
- Berei ’n oondpan of -bak voor met kleefsproei.
- Plaas die gevriesde babawortels in die bak en rangskik die gekapte ui bo-op.
- Plaas die hoenderdye op die wortels en uie.
- Meng die bestanddele vir die sous en giet oor die hoenderdye.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors 250 g amandelmeel 2 e rou heuning 1 e water 1 t sout ...
10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny ongeveer 12 sprietuie 6 vye (1 ...