Borrie-en-komyn-hoenderdy 10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense

Borrie-en-komyn-hoenderdy  

10 min. + gaarmaak 30-35 min. 3 mense 

600 g gevriesde babawortels  

1 rooi-ui, opgesny  

6 hoenderdye  

Vir die sous  

6 t olyfolie  

3 e rou heuning  

2 t sout  

½ t growwe swart peper  

1 t tiemie  

1 t komyn  

1 t borrie  

50 ml warm water  

’n knippie rissievlokkies  

vars koljander vir garnering  

  1. Stel die oond op 200 °C.  
  1. Berei ’n oondpan of -bak voor met kleefsproei.  
  1. Plaas die gevriesde babawortels in die bak en rangskik die gekapte ui bo-op.  
  1. Plaas die hoenderdye op die wortels en uie.  
  1. Meng die bestanddele vir die sous en giet oor die hoenderdye.  

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties   ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny   ongeveer 12 sprietuie   6 vye (1 ...

Scroll to Top