Botterskorsie met basmati, bessie en neute

Botterskorsie met basmati, bessie en neute

60 min. + gaarmaak: 60 min.

4 mense

1 ekstra groot of 2 medium botterskorsies, in halwes gesny

1 t olyfolie

1 groot rooi-ui, opgesny

50 g wortel, opgesny

50 g seldery, opgesny

250 g gaar bruin basmati-rys

handvol vars gekapte tiemie

1 t salie

1 t uiepoeier

100 g rooibosbessies

100 g okkerneute

2 e olyfolie

2 e rou heuning

2 e balsemiekasyn

3 t woestynsout of pienk sout

1 t growwe swartpeper

  • Voeg die ...
  • Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    1. Stel die oond op 200 °C.
    2. Sny die botterskorsies in die helfte, verwyder die pitte en bak in die oond vir 45 minute
    3. Laat effens afkoel en skep van die botterskorsie uit sodat die helfte ’n holte in het.
    4. In ’n pan oor matige hitte, braai die ui, wortel en seldery tot gaar.
    5. Voeg die ...

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    Scroll to Top