Eiervrugsteaks met granaat en wilde roket

Eiervrugsteaks met granaat en wilde roket

10 min. + gaarmaak 10 min.

4 mense

Vir die marinade

4 e olyfolie

1 t paprika, opgehoop

4 e rou heuning

1 t sout

½ t growwe swart peper

1 ekstragroot of 2 middelslag eiervrugte

2 e sesamsaad, opgehoop

100 g vars babaspinasieblare

15 g wilde roket

80 g granaatpitte

  • Plaas die eiervrug bo-op die ...
  • Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    1. Sny die eiervrug in steaks (ongeveer 1,5 cm dik) en plaas in ’n bak om dit in te marineer.
    2. Meng die bestanddele vir die marinade en giet oor die eiervrug. Sprinkel sesamsaad oor.
    3. Laat die marinade in die eiervrug intrek.
    4. Gebruik ’n groot pan oor matige hitte en verhit die olyfolie daarin.
    5. Laat die pan warm word en voeg dan die eiervrug by.
    6. Braai eiervrug aan albei kante tot goudbruin.
    7. Berei ’n opdienbord voor met ’n laag babaspinasieblare.
    8. Plaas die eiervrug bo-op die ...

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    Scroll to Top