Koejawelgebak

Koejawelgebak

10 min. + baktyd 25 min.

6 mense

9 ryp koejawels

1 e olyfolie

fyn kaneel vir bo-oor sprinkel

6 groot eiers

2 e vanieljegeursel

2 e rou heuning

1 t sout

100 g amandelmeel

6 Ryvitas, gekrummel

½ t kaneel

1 e rou heuning om oor te sprinkel

  • Sprinkel Ryvita-krummels en kaneel oor en bedruip ...
  • Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    1. Sny die koejawels middeldeur, en braai in ’n warm pan met olyfolie tot goudbruin. Besprinkel met kaneel.
    2. Stel die oond op 200 °C.
    3. Berei ’n groot muffinpan voor met kleefsproei.
    4. Klits die eiers, vanieljegeursel, heuning en sout tot lig, en voeg dan die amandelmeel by. Roer goed.
    5. Gooi helfte van die eiermengsel eweredig in die 6 holtes van die muffinpan.
    6. Plaas 3 halwe koejawels in elke holte, en giet dan die res van die eiermengsel bo-oor sodat dit die koejawels bedek.
    7. Sprinkel Ryvita-krummels en kaneel oor en bedruip ...

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    Scroll to Top