
Pangebraaide hoender-dye met knoffel en heuning
1 t olyfolie
5-6 hoenderdye
2 e rou heuning
1 t woestyn- of pienk sout
1 t paprika, opgehoop
2 g droë origanum
2 t vars knoffel
vars origanum vir garnering
- Berei ’n pan voor met olyfolie en braai die hoenderdye tot bruin.
- Voeg die rou heuning, sout, paprika, droë origanum en vars knoffel by.
- Braai die hoender vir nog 5 minute of totdat die heuning en kruie ’n dik sous gevorm het.
- Garneer met vars origanum en bedien met bykos soos verkies.
Registreer
Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte) 150 ml onversoete amandelmelk ’n knippie sout 1 t karamelgeursel 1 t kakao, opgehoop ...
15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors 250 g amandelmeel 2 e rou heuning 1 e water 1 t sout ...