Quinoa-en-soetrissieslaai met sesamsaad

Quinoa-en-soetrissieslaai met sesamsaad

10 min. + gaarmaak 30 min.

1 groot slaai

Sesamsoetrissies

3/4 soetrissies in wiggies gesny. Behou pitte.

1 e olyfolie

1 e rou heuning

½ t sout

¼ t growwe swartpeper

2 t sesamsaad

Vir gekaramelliseerde uie

2 groot rooi-uie, gekap

1 e olyfolie

1 e rou heuning

1 t sout

Quinoa

2 k quinoa

4 k warm water

knippie sout

1 t droë pietersielie

Amandelmeel, vars roosmaryn

  • Bedruip met heuning, besprinkel met sout. Gee kans dat die ...
  • Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    1. Stel die oond op 200 °C. Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei.
    2. Plaas die soetrissiewiggies op die bakplaat.
    3. Bedruip met olyfolie en rou heuning, besprinkel met sout, peper en sesamsaad.
    4. Plaas in oond vir 30 minute.
    5. Braai die opgekapte ui.
    6. Bedruip met heuning, besprinkel met sout. Gee kans dat die ...

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    15 min. + baktyd: 25-30 min. 1 groot poeding Vir die krummelkors   250 g amandelmeel   2 e rou heuning   1 e water   1 t sout   ...

    Scroll to Top