Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel is 'n moet-probeer! Hierdie maklike seekosresep verander eenvoudige vis in 'n heerlike maaltyd waarvan almal sal hou. 

BESTANDDELE 

800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette  

1 medium rooi-ui  

’n halwe geel soetrissie  

’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny  

1 e olyfolie  

1 t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

2 t uiepoeier  

1 e heuning  

vars koljander  

Stokvis met soetrissie en pynappel is ‘n moet-probeer! Hierdie maklike seekosresep verander eenvoudige vis in ‘n heerlike maaltyd waarvan almal sal hou. BESTANDDELE 800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette  1 medium rooi-ui  ’n halwe geel soetrissie  ’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny  1 e olyfolie  1 t woestynsout of pienk sout  ½ t growwe swartpeper  2 t uiepoeier  1 e heuning  vars koljander  sap van 1...

Om toegang te kry tot die volledige artikel:
Teken in
Already a member? Log in here

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

15 min. + baktyd 25-30 min. 1 groot gebak Maak ‘n heerlike gebakte nagereg met vars perskes en bloubessies! Hierdie maklike gebakte poedingresep is die ...

Hierdie romerige knoffelfonduesous is die perfekte winterresep vir gesellige aande. Doop jou gunstelinge in en geniet ‘n warm, smaaklike plesier! BESTANDDELE  1 e olyfolie   2 ...

Scroll to Top