Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel is 'n moet-probeer! Hierdie maklike seekosresep verander eenvoudige vis in 'n heerlike maaltyd waarvan almal sal hou. 

BESTANDDELE 

800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette  

1 medium rooi-ui  

’n halwe geel soetrissie  

’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny  

1 e olyfolie  

1 t woestynsout of pienk sout  

½ t growwe swartpeper  

2 t uiepoeier  

1 e heuning  

vars koljander  

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak 10 min. 5-6 sosaties Vir die sosaties   ongeveer 600 g skaapvleis in middelmatige blokkies gesny   ongeveer 12 sprietuie   6 vye (1 ...

20-30 min. + baktyd 15 min. 4-6 mense 6 hoenderborsies50 g tamatiepasta150 g babaspinasie in warm water geweek tot sag30 g amandelmeel om bakplaat voor ...

Scroll to Top