Stokvis met soetrissie en pynappel

Stokvis met soetrissie en pynappel

5 min. + gaarmaak: 30 min.

5-6 mense

800 g (1 boks) gevriesde stokvisfilette

1 medium rooi-ui

’n halwe geel soetrissie

’n kwart vars pynappel, in stukkies gesny

1 e olyfolie

1 t woestynsout of pienk sout

½ t growwe swartpeper

2 t uiepoeier

1 e heuning

vars koljander

sap van 1 lemmetjie

  • Dien dadelik op saam met bykos van jou ...
  • Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    1. Stel die oond op 200 °C. Berei bakplaat voor met kleefsproei.
    2. Plaas gevriesde stokvis op die bakplaat en bak in die oond vir 10 minute.
    3. Kap die rooi-ui fyn, en sny die soetrissie en pynappel op in stukkies.
    4. Meng die res van die bestanddele in ’n mengbak totdat die heuning opgelos is en voeg dan die ui, pynappel en soetrissie by.
    5. Haal die vis na 10 minute uit die oond, skep die pynappelmengsel oor en bak vir nog 20 minute.
    6. Dien dadelik op saam met bykos van jou ...

    Teken aan

    Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

    Registreer

    Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

    Deel die artikel

    Méér artikels

    5 min. + gaarmaak: 75 min. 10-12 mense 2 kg heel patats … Om toegang te kry tot die volledige artikel:Teken inAlready a member? Log in ...

    Voorbereiding: 1½ uur 1 groot gladdejantjie 90 ml eierwit (3 eierwitte)   150 ml onversoete amandelmelk   ’n knippie sout   1 t karamelgeursel   1 t kakao, opgehoop   ...

    Scroll to Top