God maak nooit foute nie

God maak nooit foute nie

Ons weet dat God alles ten goede laat meewerk vir dié wat Hom liefhet, dié wat volgens sy besluit geroep is. Dié wat Hy lank tevore verkies het ...

(Romeine 8:28-29)

Ek was voorheen verloof. Ek was nie kwaad omdat dit beëindig is nie, maar ek kon nie verstaan dat God toegelaat het dat die verhouding tot ’n punt van verlowing kon gaan en dan nie uitwerk nie. Ek kon nie kleinkry dat ek my ouerhuis, grootworddorp, familie en soveel vriende moes agterlaat om ’n toekoms met my toekomstige man te kon bou, net sodat dit nie uitwerk nie.

Ná jare het ek ’n antwoord. Vir baie sal dit miskien nie sin maak nie, maar vir my is dit ’n goeie antwoord. Dinge moes tot op daardie vlak gaan, want anders sou ek altyd vasgehou het aan dit waaraan ek gewoond was en nooit groter dinge aangegryp het nie. Ek moes uit my tuisdorp trek (want toe ek jonger was, wou ek vir ewig en altyd daar woon) en besef dat daar soveel meer dinge daarbuite is vir my om te ondervind en te sien.

God ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Want Hy het omgesien na sy nederige diensmeisie, en nou sal geslag na geslag my geseënd noem! (Lukas 1:48; NLV) Buiten Maria se loflied wat ...

Ek het die Here aangeroep en Hy het my geantwoord, Hy het my gered uit alle doodsgevare. Dié wat swaar kry, sien op na Hom ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!