Die Here het self hierdie beroep vir my gekies

Die Here het self hierdie beroep vir my gekies

JUANITA DE VILLIERS moet elke dag hard werk, maar met God se genade is sy dankbaar vir die kans om ’n werk te doen waarvoor sy baie lief geraak het.

Die soektog na jou roeping in die lewe

Jare lank het ek soos Moses van die Bybel gevoel … en soms voel ek steeds só. Moses moes Farao gaan oortuig dat hy die Israeliete moes laat trek, maar hy het nie opgewasse vir die taak gevoel nie. Sy spraakgebrek het hom gepootjie, en toe smeek hy die Here om eerder iemand anders in sy plek te gebruik.

Dié stuk in die Bybel het ek opnuut in my universiteitsjare raakgelees en besef: Maar dis ék daai.

Dis hoe ek al jare lank voel! Al het ek nie ’n fisiese gebrek soos Moses wat gehakkel het nie, sukkel ek ook soms om te praat – veral as ek in ’n stresvolle situasie is. Dan sê ek my sinne verkeerd of ruil my woorde om.

Dit kom van kleins af. Al is dit nooit formeel by my gediagnoseer nie, is ek effens disleksies.

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Pastoor en storieverteller ANDRIES VERMEULEN gebruik sy storie om vir mense hoop saam met die humor te bring … maar eers moes hy leer om ...

Albei was op die randjie van die dood. WYNAND en LINDI DELPORT van die destydse musiekgroep Anders. Man en vrou kan getuig … Wonderwerke gebeur ...

Scroll to Top