Dis die opstaan wat saak maak

Dis die opstaan wat saak maak

Maar ons is nie van dié wat terugdeins en verlore gaan nie; nee, ons glo en ons sal lewe.  

(Hebreërs 10:39)

Dis nie hoe jy val nie, maar hoe jy opstaan wat saak maak. Dis so maklik om in ’n groef te val en in eie krag voort te stoom. As ek maar weer sien, besef ek opnuut dat ek nie die Here ten VOLLE vertrou in my lewe nie.

Ek hou self beheer oor my eie bekommernisse, my tydsbeplanning en my geld. Ek stres oor my kinders se veiligheid en toekoms in ons land. Ek breek my kop elke maand oor hoe ons tog alles gaan betaal. Dit klink so maklik: Vertrou op die Here. Maar in die praktyk werk dit anders.

Hoekom laat Hy sekere gebeurtenisse in ons lewe toe? Dit is ’n vraag wat ek dikwels vra. Hoekom, Here, hoekom? En elke keer kom my Vader se antwoord saggies: “Vertrou My.” Geloof vra nie hoekom nie, maar sê: Ek verstaan dalk nie wat nou in my lewe aangaan nie, maar ek vertrou U, Here.

Al maak niks sin nie, die ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!