Karien Basson [Oudio+Video] Vasbyt Woorde Maak seer

Raak rustig en vertrou God met jou uitdagings

KARIEN BASSON het tydens die vroueoggend “Regte Vroue. Regte Geloof.” vroue aangemoedig om rustig te raak wanneer dit voel of hulle lewe uitmekaar val.  

Beskou uitdagings vanuit ’n rustige en kalm perspektief 

Sport was nog altyd ’n groot deel van my lewe en ek hardloop graag. Aan die begin en einde van ’n jaar hardloop ek en tel 12 klippies op. Ek pak dan hierdie 12 klippies neer en sê: Here, hierdie is my altaar vir die jaar.

Een klippie per maand. Ek plaas al my wense, al my begeertes en al die seer op daardie altaar. Dan sê ek: Here, U weet wat om te doen met hierdie gebeure. Mag U wil oor alles vir my hele lewe rule en reign.

Op ’n dag hardloop ek om ’n dam van so 3,5 kilometer, en terwyl ek hardloop, stop ek en gaan staan met daardie klein altaartjie voor my. Toe ek opkyk, sien ek in die dam is daar flaminke. Die flaminke staan doodstil met hulle kop wat af en op en af en op beweeg. In my hart en in my ore hoor ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Voelgoed Media en Vroue wat Glo hou wéér retreat! Jy en jou geloofsvriendinne word uitgenooi om saam met topklas sprekers soos Liesel Krause-Wiid, Susan Coetzer, ...

MELISSA VAN BILJON het tydens die Vroue wat glo-retreat vertel dat almal unieke uitdagings het om te trotseer. Kom leer hoe jy jou roeping kan ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!