Só oorkom ek ... onsekerheid

Só oorkom ek … onsekerheid

Beplanning is in ANEL WASSERFALL se bloed. As produksiebestuurder en besprekingsagent, en boonop getroud met die sanger Dewald Wasserfall, verstaan sy die bedryf goed. Máár toe tref die Covid-19-pandemie en laat die vermaaklikheidsbedryf so te sê werkloos.

Ons ingesteldheid oor geld en die idee dat die inperking net ’n kort rukkie sou duur, het gekeer dat ons paniekerig oor ons inkomste geraak het. Dewald was ook baie rustig, en dit het my gehelp om kalm te bly. Dis mos amper verby. Toe tref dit ons.

Drie weke word vyf. Gaan dit nog langer aanhou? Wat aanvanklik soos ’n vakansie gevoel het, het senutergend raak. Wat as dit maande lank só aanhou?

Dit het toe nie beter geword nie. Soos wat die verskillende bedrywe kon begin oopmaak, het die kunste gesluit gebly. Byeenkomste is beperk en die een ná die ander bespreking is gekanselleer. Natuurlik.

Toe begin groot feeste hulle datums skuif. Later is dit afgestel.

Al het ek dit verwag, was die wind uit my seile toe ek hoor: “Jammer, ons het jou nie meer nodig nie.”

As daar geen ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Ek het gesmag na die hulp van die Here. Hy het na my toe afgebuig en my hulpgeroep gehoor. Hy het my uitgetrek uit die ...

Fiksheidskenner, BIANCA VAN RENSBURG, glo jy moet fiks wees in elke aspek van die lewe om gesond én gelukkig te wees, en jou volle potensiaal ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!