Sy liefde verdryf alle vrees Stella, Sangeres

Sy liefde verdryf alle vrees

Sangeres STELLA, wat soms vroualleen op ’n plaas is, vertel hoe sy vrees gebruik om haar gedagtes eerder op God se beloftes te fokus.

Met swetende hande skakel ek die ganglig aan. Skat dan hoe lank dit gaan neem om tot by my kamer te kom. Haal diep asem en hardloop. My voetstappe word deur my kloppende hart uitgedoof. Uiteindelik my kamer.

Die warm lig van die bedlampie bring verligting, ’n baken wat die donker verdryf.

“Jesus, Lover of my soul, Jesus, I will never let you go,” sou ek saggies sing wanneer die vrees my wou-wou jaag. Waarom daardie liedjie verstaan ek tot vandag toe nie. Dis nie asof dit iets met vrees te doen gehad het nie, maar dit het my kalm laat word en my gedagtes op iets anders gefokus. Miskien is dit oor Sy liefde alle vrees verdryf.

Dis nie dat ek ’n gees van allesoorheersende vrees het nie, maar as ’n grootmens is jou vrese werkliker, gevaarliker, maar ook meer subtiel.

As ’n boervrou wat soms alleen op ’n plaas is, kan ek nie anders as om wel ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!