Vrede in en met my omstandighede

Leah – Vrede in en met my omstandighede

Positief, vriendelik, plat op die aarde, borrelend van positiewe energie. Die sangeres LEAH is iemand wat ander ’n plekkie in die son gun en vra dat hulle dieselfde vir haar sal doen.

Vreugde. Dis so ’n gelaaide woord, maar eintlik is dit heel eenvoudig. Vir my beteken dit om vrede in en met my omstandighede te hê. Om te kan lag en gesels in my huwelik. Om te kan kuier en ontspan saam met my familie – mense wat almal met mekaar oor die weg kom. En om eg en openhartig te wees tussen ware vriende wat my hart werklik ken en daarvoor omgee.

Dit het my ’n ruk gevat om tevredenheid in my lewe te kan hê.

Ek was van altyd af ambisieus, ek wóú suksesvol wees. As ’n mens so daarna smag, is jy geneig om te wil hê almal moet van jou hou. Ek was ook al daar.

Loopbaangewys het ek eers ’n heel ander rigting ingeslaan: BCom Regte. Maar my kop het altyd vermaaklikheid toe gestaan. Kleintyd al was ek die meisietjie wat op die tafel klim en sing, met my twee ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

10 min. + gaarmaak: 15 min.   2-4 mense  1 sny 100% rogbrood   200 g langsteelbroccoli   200 g rosa-tamaties   100 g babaspinasie   15 g wilde roket   ...

Ná groot verlies en uitdagings, was alles net te seer. Maar ek is nog hier. Want die Karoo het my gehelp om my verlede te ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!