Ek het geleer om op te hou leuens oor myself glo.”

Ek het geleer om op te hou leuens oor myself glo.

Nuwe jy-finalis 2023

Lonita Strydom, 47, boekhouer, het 14.8 kg met die Nuwe jy-program deur middel van Slender Wonder verloor ...

My hele perspektief het verander. Ek kyk nou na die wêreld deur ’n rooskleurige bril. Elke dag voel soos Vrydag. Daar is nie meer blou Maandae nie.

Wie sou ooit kon dink dat om gewig te verloor en meer oor jouself te leer, so ’n groot impak op jou psige kan hê. Dis wonderlik om minder geïrriteerd met myself en ander mense te wees, en ek het baie meer geduld.

Ek het geleer om op te hou leuens oor myself glo. Dat ek nuwe waarhede moet uitspreek en lééf. Vroue is wonderbaarlik geskep. Ons is uniek en kosbaar, uitverkies, geliefd en sterk. Nooit weer gaan ek dink ek is net gemiddeld nie. Ek is soveel meer!

Ook, dat as jy beter verhoudings wil handhaaf, moet jy eerder fokus op die positiewe aspekte. Laat gaan dít wat jou terughou en waaraan jy niks kan doen nie. Jy kan nie iemand anders verander nie. Kyk eerder na jouself.

En wat kos ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!